Handlekurv


Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1000 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Oslobunaden på størrelse - Lys blå

Prøves og hentes i butikk - omgående levering

Oslobunaden dame anno 1947 - Ferdig sydd i størrelse fra 34-50.
En damebunad sydd på størrelse, kan senere justeres til andre størrelser.

NOK 23990,-

Bestillingsvare

Nydelig Oslobunad for dame lys blå farge. Stoff fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrikk i 100% norsk ull. Fargen er spesiallaget til Oslobunaden. Bunaden er håndbrodert, på stakk, forstykke, bakstykke og veske.
Motivene på broderiet er inspirert av Oslomarkas sommerblomster og kan beundres på skjørtet, livstykket og lua. På veska er det St.Hallvard som er i fokus.
Kom innom butikken vår og prøv!

Oslobunaden anno 1947 er lys blå, og nederst på skjørtet - hvor broderiet befinner seg, er det innfelt et grått stykke. Dersom bunaden ikke har dette grå feltet - kan den ikke kalles den originale Oslobunaden. Fargene som ble valgt den gang da bunaden så dagens lys, er hentet fra Oslos byvåpen. Motivene på broderiet er inspirert av Oslomarkas sommerblomster og kan beundres på skjørtet, livstykket og lua. På veska er det St. Hallvard som er i fokus.
Man kan velge mellom grå og hvit skjorte, med og uten broderier. Det benyttes naturmaterialer - enten bomull eller lin. Sølvet som hører til Oslobunaden er spesiallaget for bunaden, vi innehar enerett og man har nå to muligheter til å velge lås med navnet OSLO inngravert. Tilhørende ytterplagg velges etter ønske – cape, jakke eller sjal - samt annet tilbehør som hårbånd, silkeskjerf, underskjørt, sko, strømper og bunadspose.
Oslobunaden er så langt det lar seg gjøre, norskprodusert, og blir skreddersydd til deg av en av våre 4 dyktige syersker - alle med svennebrev i Kjole- og draktsøm – på systua til Oslobunaden i Akersgata 47, inngang Citypassagen, 0180 Oslo. De har over 30-års erfaring tilsammen med søm av Oslobunaden og setter sin ære i å gjøre et godt, vakkert og solid arbeid.
Ullstoffet i bunaden spesialproduseres av Gudbrandsdalens uldvarefabrikk, og vi innehar eneretten på dette stoffet.